Κίτρινος επαγγελματικός προσανατολισμός...

Your comment You are on ΑΡΗΣ Edit posts?

Μπορεί για κάποιους να φανεί αστείο το σημερινό μας θέμα όμως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα βοηθήσουμε πολλούς να βρουν την επαγγελματική τους ταυτότητα.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε κάποιους ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του Άρη που τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσουν με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.


Γιάννης Σαουρίδης
Ιδεολόγος, παιδί του λαού, πρόεδρος και ιδρυτικό στέλεχος του μεγαλύτερου συνδέσμου του Άρη του Super 3. Κάποτε ήταν ένας απλός μεροκαματιάρης που «πάλευε» για ένα μεροκάματο. Λίγα χρόνια μετά είναι ακόμη πρόεδρος του συνδέσμου με μεγάλη αναγνωρισιμότητα κάτοχος εστιατορίων, μια καφετέριας κοντά στο γήπεδο του Άρη και γενικά αρκετά επιφανής οικονομικά. Αν και οι δουλειές του πάνε αρκετά καλά παραμένει ακόμα ιδεολόγος με το δερμάτινο μπουφάν και το θεό του πολέμου στο στήθος. Επόμενη επιχειρηματική του κίνηση απ' ότι μαθαίνουμε θα είναι μια ιδιωτική σχολή επικοινωνιολογίας.

Γιάννης Νέγρης
Ακόμη ένας ιδεολόγος που βρίσκεται στο κίτρινο στρατόπεδο. Δεξί χέρι του Γιάννη Σαουρίδη στο συνδεσμικό κίνημα. Μαθητής του προέδρου του Άρη δεν θα μπορούσε να μην βρει κι αυτός τον δρόμο του στον οικονομικό τομέα. Λίγο καιρό πριν ήταν μέτοχος της εταιρείας που έχει στην κατοχή της τα Αθλητικά Νέα. Η γνωστή διαμάχη του όμως με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας και μεγαλομέτοχο της εταιρείας τον ανάγκασαν να παραχωρήσει της μετοχές του.  Τώρα κινείται στον τομέα των ακινήτων.


Λάμπρος Σκόρδας
Ακόμα ένας ιδεολόγος και πρώην μέλος του μεγαλύτερου συνδέσμου του Άρη. Ένας ακόμη ιδεολόγος. Σπούδασε οδοντίατρος, επάγγελμα ο οποίο εξάσκησε μέχρι που έγινε πρόεδρος στην ομάδα. Ιδιοκτήτης της εταιρείας που εκμεταλλεύεται το σήμα της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού Αθλητικά Νέα.¨Εγινε ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μέσου ενώ ήταν στον Άρη.


Γιάννης Γρανούζης
Επιτυχημένος επιχειρηματίας που κάποτε είχε ως ασχολία του την δημιουργία Δερμάτινων μπουφάν (ένα τε΄τοιο έχει ακόμα ο Γιάννης Σαουρίδης) και διαφόρων άλλων ειδών. Λίγο μετά τον βρίσκουμε στην θέση του προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη. Μέτοχος στα εστιατόρια του Γιάννη Σαουρίδη και του ομίλου Τουρώνη που είναι κάτοχος της συχνότητας που εκπέμπει το Άρης FM.



Χρύσανθος Τσαλτίδης
Δημοσιογράφος του Άρη ο οποίος ήταν κάποτε στο πλευρό του διευθυντή της Metrosport και του Ραδιοφώνικού σταθμού Metropolis, Νίκου Πετρουλάκη.¨Εγινε διευθυντής στα Αθλητικά Νέα στο πλάι του Λάμπρου Σκόρδα όμως έφυγε και αυτός όταν δημιουργήθηκε το Άρης Fm καθώς τον έκαναν υπεύθυνο τύπου της  ΠΑΕ και γενικό κουμανταδόρο του ραδιοφώνου του Άρη και με πολύ καλό μισθό μάλιστα (3000-4000 ευρώ)


Γιάννης Δασκάλου
Μπασκετικός δημοσιογράφος του Άρη που βγήκε από την αφάνεια στελεχώνοντας το τμήμα του Άρης FM με πολύ καλό μισθό (2500 ευρώ). Πλέον ασχολείται κυρίως με το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς αυτό πουλάει περισσότερο. Ήταν αυτός που βοήθησε την γυναίκα του να βρει δουλειά σε γραφείο παράγοντα της ΚΑΕ Άρης.




http://salonikasports.blogspot.com/2011/04/blog-post_08.html
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Κίτρινος επαγγελματικός προσανατολισμός...